Airco op slaapkamer

Wanneer het in de zomer warm is kan dit ten koste gaan van de slaapkwaliteit. Daarom adviseren wij over te gaan tot het installeren van een airco in de slaapkamer. Wanneer u een vaste split airco in de slaapkamer installeert kunt u namelijk genieten van een comfortabel binnenklimaat en een hoge slaapkwaliteit.

Dak opstelling Airconditioning

Dekatec levert het totale pakket, we beginnen met advies, vrijblijvende offerte, levering van de gewenste materialen, montage, inbedrijf stelling, garantie, en het benodigde service/onderhoud pakket wat de installatie nodig heeft. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden.  

Koel & Vriescellen

Dekatec plaats demontabele koel & vries units op elke gewenste locatie. Wij brengen graag een passend advies voor u uit. Dekatec is leverancier van de gerenommeerde merken in de koeltechniek wij adviseren, plaatsen en bieden een kwalitatief goede service.    

Horeca koelingen

Dankzij onze ervaring in de koeltechniek kennen wij het klappen van de zweep en weten wij precies waar u op moet letten bij de aanschaf van koelingen voor in de horeca. Met een koeling van Dekatec weet u zeker dat u goed zit. Wij bieden de koelingen zo energiezuinig mogelijk aan, omdat het scheelt voor…